Landvetter Södra Utveckling söker Projektledare

23 januari, 2020

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och utveckla Sveriges just nu mest spännande stadsbyggnadsprojekt? Vi söker nu en talangfull och strukturerad projektledare. Vi söker dig som med energi och engagemang vill vara med som en av de första på plats för att bygga bolaget Landvetter Södra Utveckling AB – grundat 2018. Vi söker dig med bakgrund inom projektledning, fastighets- eller stadsutveckling. Det långsiktiga målet är att utveckla Landvetter Södra till en attraktiv hållbar stad för minst 25 000 invånare. Arbetet görs utifrån ledorden mänsklig, modern, innovativ och internationell i samverkan med medborgare, företag och akademi. I dagsläget finns bolagsstyrelse, vd och ansvarig för strategisk kommunikation/marknad på plats. Många spännande aktiviteter väntar oss i vår och de närmsta åren.

 

Din roll blir att vara med och projektleda den fysiska utvecklingen där partners och bolag och kommun finns med. Idag pågår arbetet med en fördjupad översiktsplan. Parallellt med den fördjupade översiktsplanen ska det övergripande målet kring den fysiska utvecklingen utifrån ledorden konkretiseras och delprojekt initieras tillsammans med kommunens stadsbyggnadsavdelning, intressenter och exploatörer. Sex företag har valts ut att ingå i konsortiet, GBJ Bygg AB, Serneke, Skanska, Riksbyggen, Veidekke, Wallenstam.

Att sätta den nya staden på kartan är en viktig del av bolagets uppdrag och vi kommer bland annat finnas med på fastighetsmässor och konferenser, fördjupa dialogen med intressenter, exploatörer och invånarna i kommunen.

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare inom Landvetter Södra Utveckling AB förväntas du kunna arbeta självständigt i samverkan utifrån uppdraget. Projektleda delar i konsortiearbetet och den fysiska utvecklingen av Landvetter Södra och delprojekt i nära dialog och i samverkan med vd, kommunikation- och marknadsansvarig och styrelse för Landvetter Södra Utveckling AB.
Arbetet sker i samverkan med vd, och underlag utgör ibland beslutsunderlag för bolagets styrelse och konsortium. Arbetet sker i nära dialog med utvalda företag och intressenter.
Handla upp externa resurser vid behov och hög arbetsbelastning, enligt lagen om offentlig upphandling med stöd av kommunens upphandlingsavdelning.
Samverka med Stadsbyggnadsavdelning och Mark- och exploateringsavdelning i Härryda kommun.

Kvalifikationer

Bakgrund och utbildning
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av projektledning eller en koordinerande roll inom samhällsbyggnad. Du har vana av att arbeta med verktyg för enkel och tydlig struktur. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har en högskoleutbildning inom samhällsbyggnad, exempelvis lantmäteri, samhällsplanering, bygg, fastighetsekonomi, infrastrukturplanering, fastighetsjuridik eller liknande.
Erfarenhet från internationella stadsutvecklingsprojekt och innovationsarbete ser vi som ett plus.

 

Egenskaper
Entreprenörskap är nödvändigt då vi är i ett uppstartsskede.
Vilja jobba i en liten flexibel organisation. Landvetter Södra Utveckling AB är en mindre organisation där det handlar om att kunna arbeta både operativt och strategiskt. Flexibilitet och förmåga att anpassa arbetsuppgifterna efter behov som uppstår är självklara egenskaper hos dig.
Vilja att arbeta för hållbar stadsutveckling och affärsutveckling i en politisk styrd organisation.
Strukturerad, kommunikativ och engagerad.

Möte med konsortium, politiker och personal i bolaget är en del i vår rekryteringsprocess.

 

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundborg Consulting AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Ragnar Lundborg på telefon 070-55 190 55. Din ansökan skall vara Lundborg Consulting tillhanda senast den 18 februari 2020.

För att söka tjänsten skickar du din ansökan och ditt CV till projektledare@luncon.se

Välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Maria Ådahl
VD
maria.adahl@harryda.se

Fackliga representanter
031-724 61 00 (vxl)

 

Ragnar Lundborg

Rekryteringskonsult

Ragnar.lundborg@luncon.se

070-55 190 55

Personbedömningar

Här finns dokument att ladda ner vid personbedömning.

Ta mig vidare

Policy

Här kan du läsa mer om Luncons personuppgiftspolicy.

Personuppgiftspolicy