• 2023-12-15
  • Rekrytering

Nätverkstekniker

Varbergs Bostad

Vi utökar IT-enheten med en Nätverkstekniker. Är du den vi söker?

Varbergs Bostad 
är Varbergs största hyresvärd med cirka 5 600 lägenheter. Varbergs vision är att utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt – en vision som är en stark ledstjärna i hela vårt arbete. Som ett positivt led i stadens utveckling och inom ramen för vårt uppdrag att bostadsförsörja ett växande Varberg har vi planer på att bygga 1 500 hyresrätter inom de närmaste åren. Som en aktiv samhällsaktör är vi med och formar framtidens boende utifrån livskvalitet, miljö och hållbarhet. Det jobb vi gör tillsammans idag kommer att lämna bestående avtryck i framtiden.

Arbetsuppgifter
I din roll som Nätverkstekniker kommer du att ansvara för vår nätverks- och serverdrift. Där ingår design, konfiguration och underhåll av nätverksinfrastrukturer, inklusive brandvägg, routing, switching och trådlösa nätverk. Du kommer även att ansvara för att planera, implementera och underhålla serverinfrastruktur, inklusive virtualiseringteknik, lagring och back-up lösningar.

Arbetet innefattar nätverks- och OT-säkerhet där du identifierar brister, utvecklar lösningar och säkerställer säkerhet i vårt fastighetsnätverk. I vårt fastighetsnätverk hanterar vi bland annat styr & reglerteknik, kameror, sensorer, passersystem m.m. Du stöttar även dina kollegor på både IT-enheten och övriga avdelningar avseende nätverksrelaterade problem.

Du kommer att arbeta i ett team på fyra personer med IT-chef, IT-strateg och IT-supporttekniker.

Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad. Du är strukturerad, målmedveten och organiserar, planerar och slutför arbetet väl. Vi söker en lagspelare som vill vara delaktig i vår utveckling och hitta nya, smartare lösningar framåt.

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet inom server- och nätverksdrift. Har du dessutom en utbildning inom IT-området ses det som meriterande. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska, i tal samt skrift.

Du behöver även ha B-körkort.

Team Varbergs Bostad
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett företag som är bland de främsta i branschen. Vi ser oss som ett lag – Team Varbergs Bostad. Vi har roligt tillsammans och trivs med det vi gör. Då blir också resultatet bra, så som att vi i flera undersökningar får toppbetyg av hyresgästerna. Bakom detta ligger ett lagarbete som präglas av mod, ansvar och delaktighet. Hos oss får du en trygg anställning i en kreativ arbetsmiljö. Vi erbjuder även ett flertal andra förmåner så som friskvård, gemensamma personalaktiviteter och goda möjligheter till kompetensutveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ragnar Lundborg Consulting AB. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/8
Kontakt Ragnar Lundborg, Rekryteringskonsult, 070-5519055
Facklig företrädare Henrik Bertilsson, Vision, 0340-697507
Publicerat 2023-12-15
Sista ansökningsdag 2024-01-31
Ansök här