• 2024-06-17
  • Rekrytering

Teknisk chef

Varbergs Bostad

En ny stab med inriktning på teknik och hållbarhet är nästa steg i vårt klimatstrategiska utvecklingsarbete. Nu söker vi en engagerad och driven ledare som har visioner, struktur och en stark vilja att driva arbetet framåt tillsammans med ett eget dedikerat team. Välkommen till Team Varbergs Bostad!

Varbergs Bostad är Varbergs största hyresvärd med cirka 5600 lägenheter. Varbergs vision är att utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt – en vision som är en stark ledstjärna i hela vårt arbete. Som ett positivt led i stadens utveckling och inom ramen för vårt uppdrag att bostadsförsörja ett växande Varberg har vi planer på att bygga 1000 hyresrätter inom de närmaste åren. Som en aktiv samhällsaktör är vi med och formar framtidens boende utifrån livskvalitet, miljö och hållbarhet. Det jobb vi gör tillsammans idag kommer att lämna bestående avtryck i framtiden.

Arbetsuppgifter
Du blir en del av vår förvaltningsavdelning och ansvarar för att utveckla och leda vår tekniska stabsenhet både utifrån ett strategiskt och operativt perspektiv, med budget- och personalansvar. I ditt team ingår en teknisk förvaltare, administrativ förvaltare, energiingenjör och drifttekniker. Utöver det har du även daglig kontakt med våra förvaltare, förvaltningskoordinatorer och vår driftpersonal.

I rollen ingår att driva vårt klimatstrategiska arbete framåt samt utveckla bolagets arbete utifrån gällande krav på hållbarhet, så som bland annat CSRD. Du säkerställer att samtliga myndighetskrav efterföljs och har ansvar för övergripande förvaltningsfrågor inom teknik och miljö. Du kommer även att leda energieffektiviseringsprojekt och utveckla energiuppföljningsarbetet.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg och stabil och kan på ett strukturerat och målmedvetet sätt leda och fördela arbetet på den tekniska stabsenheten. Du är lösningsorienterad och ser vad som behöver göras samt har en förmåga att utveckla nya, smartare arbetssätt framåt. Delaktighet är en del av vårt värdegrundsarbete, vilket du uppmuntrar till genom att skapa engagemang i gruppen med ett närvarande och kommunikativt ledarskap.

Din bakgrund
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en akademisk utbildning inom relevant område, så som civilingenjör eller annan teknisk utbildning. Du har tidigare arbetat i en ledande befattning och har därigenom erfarenhet av verksamhets-, ekonomi- och personalfrågor. Du bör även ha erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen sedan tidigare, samt ha erfarenhet av tekniska förvaltningsfrågor.

Då tjänsten innebär att man ska kunna infinna sig på olika platser med kort varsel är B-körkort ett krav.

Team Varbergs Bostad
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett företag som är bland de främsta i branschen. Vi ser oss som ett lag – Team Varbergs Bostad. Vi har roligt tillsammans och trivs med det vi gör. Då blir också resultatet bra, så som att vi i flera undersökningar får toppbetyg av hyresgästerna. Bakom detta ligger ett lagarbete som präglas av mod, ansvar och delaktighet. Hos oss får du en trygg anställning i en kreativ arbetsmiljö. Vi erbjuder även ett flertal andra förmåner så som friskvård, gemensamma personalaktiviteter och goda möjligheter till kompetensutveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ragnar Lundborg Consulting AB. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3
Kontakt
  • Ragnar Lundborg, Rekryteringskonsult, 070-5519055
Facklig företrädare
  • Henrik Bertilsson, Vision, 0340-697507
Sista ansökningsdag 2024-09-01
Ansök här