• 2024-03-13
  • Rekrytering

Förvaltningschef till Omsorgsförvaltningen i Hylte

Varmt välkommen till Hylte kommun!
Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision. Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan också till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och vår drygt 1000 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Inspireras du av mål där kommunens attraktionskraft som arbetsgivare och långsiktiga relationer till medarbetarna står i fokus?

Om rollen
Vi söker dig som vill anta utmaningen att vara med och delta i kommunens utvecklingsarbete. Du kommer att leda och utveckla Hylte kommuns omsorgsförvaltning där fokus ligger på att erbjuda medborgarna förstklassig service inom bland annat äldreomsorg, socialpsykiatri, daglig verksamhet och personlig assistans.

Du kommer att vara en del av kommunens ledningsgrupp och därigenom rapportera till kommunchefen samt till omsorgsnämndens ordförande. Du kommer att verkställa de politiskt angivna målen inom omsorgssektorn.

Du kommer att leda en förvaltning med drygt 350 medarbetare fördelat på̊ 14 olika enheter. Du ansvarar för att verksamheten följer uppsatta mål, arbetar resultatinriktat och bidrar till en fortsatt teknik- och digitaliseringsutveckling i verksamheten. Du har personal-, budget och verksamhetsansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen inom vård, omsorg alternativt ledarskap/management.

  • Du har god erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.
  • Du har långvarig chefserfarenhet inom vård, omsorg, socialtjänst eller dylikt arbete.
  • Du bör ha tidigare erfarenhet av att vara chef över andra chefer/verksamheter.
  • Du förväntas ha erforderliga kunskaper inom, för omsorgssektorn, relevant lagstiftning som SoL och LSS, samt även erforderliga kunskaper inom ekonomi, arbetsmiljö och arbetsrätt.
  • Du skriver och talar god svenska.
  • Du har B-körkort.

 

Ledarskap

I Hylte kommun har vi ett relationsinriktat och modernt ledarskap där individer utvecklas och känner meningsfullhet. I vårt ledarskap går medarbetarskap och chefskap hand i hand. Vi skapar varandras förutsättningar och vi utgör tillsammans ett gott föredöme som inspirerar och motiverar. Allt byggs utifrån vår värdegrund med en bas av trygghet, delaktighet, framtidstro och stolthet. För oss är det viktigt att varje medarbetare känner stolthet och framtidstro i sitt uppdrag och tillsammans verkar för att skapa bästa förutsättningar för hela Hylte kommun. En stor vilja och förmåga att skapa ett för helheten positivt resultat är en grundförutsättning.

Som ledare är du ett gott föredöme och visar personlig omtanke. Du inspirerar och motiverar. Du är nyfiken och vågar prova nytt.

Stor vikt kommer att läggas vid ditt ledarskap och din förmåga att låta medarbetare växa och utvecklas. Du skapar trygghet och delaktighet genom din förmåga att stötta och entusiasmera. Samtidigt vill vi se ett tydligt ledarskap, ett sådant som präglas av öppenhet, prestigelöshet och god kommunikation.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning.
Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2024-05-12

I denna rekrytering samarbetar Hylte kommun med Ragnar Lundborg Consulting AB. Om du vill lämna en förutsättningslös intresseanmälan till tjänsten gör du det via ansökningsknappen nedan.

En formell ansökan till tjänsten skickar du via lediga jobb på Hylte kommuns hemsida, senast den 12 maj 2024.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Upplysningar:
Ragnar Lundborg, rekryteringskonsult 070-55 190 55, ragnar.lundborg@luncon.se

Emma Gröndahl, kommunchef
Nås via kommunens Kontaktcenter: 0345 – 180 00.

Facklig företrädare:
Vision, sektion Hylte.
Samtliga fackliga företrädare nås via Kontaktcenter 0345-180 00.

Ansök här